Prijava!
Korisnički ID:
Sitonija
tema: Smeštaji - Sarti - KUĆA ARISTOTELIS
strana 1 od 1
autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527
reputacija: 1

ARISTOTELIS/NOVI SARTI


Komentari:

sitonija
Kuća ARISTOTELIS nalazi se u prvom redu kuća na samoj obali u novom delu Sartija. Sastoji se od dva objekta sa komfornim apartmanima sa prostranim terasama. Apartmani su opremljenim klima uređajem marke CARRYER sa inverterom, frižiderom sa zamrzivačem, TV prijemnikom, WI-FI internetom i kuhinjom sa aspiratorom i dve grejne ploče. Dve sobe za spavanje odvojene su međusobno velikim plakarom sa pristupom iz obe sobe. U kupatilu postoji tuš kada, a zagrevanje vode bojlerom.

Na plaži upravo ispred kuće nalazi se deo sa sadržajima, suncobranima i ležaljkama, a ovde možete iznajmiti čamac, kanu ili sandolinu. Pogled sa terasa je ili bočni ili direktan na plažu, more i fascinantni Atos. U neposrednoj blizini kuće nalazi se nekoliko taverni, najbolja pekara u Sartiju, par dobro snabdevenih minimarketa i supermarket ARVANITIDIS.






napisano: 2019-02-05 21:34:14

11226
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Sarti - KUĆA ARISTOTELIS - Post broj: # 1
idi na dno idi na vrh
autor
ĐoleBP
grupa: user
broj postova: 3
reputacija: 1

Uplatili smo, preko Astre vilu Aristotelis, u Julu.

Da li je neko bio, kakva su iskustva? Rečeno nam je da je na dobrom mestu, u Sartiju.

Interesuje me gde može da se parkira auto, u blizini vile...



Komentari:

sitonijanadlanu
ARISTOTELIS je standardna baza ekspedicije sitonijanadlanu, a evo i argumenata koji ovaj smeštaj čine zaista odličnim izborom kada je Sarti u pitanju.

Lokacijski savršeno, prvi red uz plažu u Novom Sartiju, ali blizu parkinga koji razdvaja ovaj deo od Starog Sartija i početka šetališta. U blizini postoji nekoliko odličnih taverni, najbolja pekara u Sartiju ARTOHORA, par minimarketa i supermarket ARVANITIDIS. Parking je moguć uz oba objekta i to sa dve strane, dakle pod terasom koja je velika i vrlo upotrebljiva kako za sedenje i uživanje u pogledu na Atos tako i za sušenje peškira. Sobe su komforne i fizički odvojene ogromnim plakarom i imaju po dva ležaja u svakoj. U jednoj je i TV sa SAT programom. Klima je marke CARRIER, model X-POWER Gold. Uređaj je sa inventerom, klase AA, ima ugrađen nano silver filter i pravi buku od samo 21dB. Nema uslov za zatvorenim vratima terase s obzirom da ARISTOTELIS ima i prozore sa kliznim komarnicima u nastavku terase. Specijalni uložak osigurača ima, a daljinac se dobije po doplati za njeno korišćenje. Dakle, varijanta "na divljaka" ne može.

Apartmani u ARISTOTELISU raspolažu i sa vrlo upotrebljivom kuhinjom koja u svom sastavu ima sudoperu, frižider sa komorom marke PITSOS, aspirator SIEMENS i ugradne 2 grejne ploče na kojima lignje na Aristotelis način spremate vrlo jednostavno (recept nekom sledećom prilikom, obećavam!).

Jedina zamerka je nešto manje kupatilo i nedostatak tuš kabine, ali zato ima bojler od 50l (horizontalno postavljen) i uvek toplu vodu. Peškiri i posteljina se menjaju na pola smene.

Ispred same kuće je uređeni deo plaže sa sadržajima, ležaljkama i suncobranima, a upravo na ovom delu je i prostor za iznajmljivanje čamaca i pedalina RENT-A BOAT Blue & White. Dakle sve u svemu dosta je argumenata koji vode ka zaključku da ste napravili odličan izbor. Pozdrav i sve najbolje!


















napisano: 2019-02-05 21:34:14

11121
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Sarti - KUĆA ARISTOTELIS - Post broj: # 2
idi na dno idi na vrh
autor
ĐoleBP
grupa: user
broj postova: 3
reputacija: 1

Hvala na detaljnom opisu apartmana, radujem se receptu za specijalitet kuće Aristotelis.

Prvi put smo na Sitoniji, i jedino mi je malo žao što smo mogli da uplatimo 12 noćenja, a mislili smo 15. Za ona tri ćemo morati da nađemo neki drugi smeštaj.

Puno pozdrava



Komentari:

sitonijanadlanu
Recept za lignje imate u sledećem postu, a moja preporuka za ona dodatna tri dana je kuća KOSTAS iz provereno dobre Siropoulou ponude koja se nalazi na svega 30-tak metara od Aristotelisa. Pozdrav!
napisano: 2019-02-05 21:34:14

11186
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Sarti - KUĆA ARISTOTELIS - Post broj: # 3
idi na dno idi na vrh
autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527
reputacija: 1

KALAMARI (lignje) na ARISTOTELIS način! 

Evo kako sam i obećao proveren recpet za spremanje lignji na Aristotelis način. Dakle, ovako:

Sastojci:

- pakovanje očišćenih fileta lignji iz supermarketa Arvanitidis
- 1 dl maslinovog ulja (Esti, Minerva ili Knosos) iz Arvanitidisa
- 1 dl običnog ulja iz Tempa
- 10 kašičica bio začina iz Rodića
- 1 glavica belog luka sa pijace u Nikitiju
- 1 grančica ruzmarina iz parka u Stagiri

U pakovanju ima 30-tak već očišćenih lignji koje je potrebno prethodno otopiti i prosušiti. Zatim u filete staviti malo bio začina i ostaviti da odstoje nekih 15-tak minuta. U tiganj sipati maslinovo i obično ulje i staviti da se zagreje. Za to vreme očistiti glavicu belog luka i propržiti cele češnjeve pa izvaditi na tanjir. 
Lignje peći na vrelom ulju nekih 3-4 minuta sa obe strane u zavisnosti od veličine fileta. Servirati na tanjiru sa proprženim belim lukom i malo ruzmarina. Po želji poslužiti sa Grčkom salatom (paradjz, krastavac, crveni luk, sir feta, maslinovo ulje i bosiljak) ili marinadom (beli luk, peršun i maslinovo ulje) uz obaveznu RETZINU MALAMATINU (iz Arvanitidisa).

Dakle za nekih pola sata i nepunih 10 evra imaćete ručak fenomenalnog ukusa, a sa pogledom na Atos ukoliko ga konzumirate na terasi Aristotelisa. Sve savršeno, uostalom uverićete se i sami!

PRIJATNO! 














Komentari:

Flame
Favorites + WI u kuci Marija = divan rucak na terasi pored mora :)
napisano: 2012-04-24 09:19:11

11057
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Sarti - KUĆA ARISTOTELIS - Post broj: # 4
idi na dno idi na vrh
autor
ĐoleBP
grupa: user
broj postova: 3
reputacija: 1

Postovani SND,

Hvala na odlicnom i detaljnom receptu, vec nam je zamirisalo...

Sto se tice smestaja nakon 12 dana, hvala na predlogu, ali mislili smo da ona tri nocenja provedemo negde drugde, npr. u Kalamitsi ili u Vourvourou.

Sta mislite, da li je moguce pronaci neki smestaj na tri nocenja od 19-21.07, i da li je bolje rezervisati sada, ili može u Julu, kada stignemo tamo.

Hvala,

Pozdrav



Komentari:

sitonijanadlanu
S obzirom da su ta tri dana već u terminu vrha sezone, a pogotovo što su dva dana i dani vikenda mislim da bi pametnije bilo da se smeštaj rezerviše unapred. Å to se tiče KALAMITSIJA tu nema šanse da se u dane vikenda pronađe slobodan smeštaj s obzirom da Grci ovo mesto tada opsedaju. Å to se tiče mesta VOURVOUROU odličan smeštaj vrlo blizu plažama KARIDI i FAVA je već opisan na temi TOP STUDIO a kada je KALAMITSI u pitanju svi smeštaji su vrlo slični i vrlo blizu same plaže. Pa ipak prednost bih dao smeštajima KALAMITSI STUDIOS , MAGDA, PARADISE, a svakako razmotrite i ponudu kampa THALATTA i vrlo interesantne kućice u šumi, a na par koraka od bazena i plaže. Pozdrav!
napisano: 2019-02-05 21:34:14
mungosava
htela sam samo da dodam da na sajtu top studija imaju divne slike novoizgradjenog bazena :)
napisano: 2012-02-01 20:23:49
sitonijanadlanu
Odličan smeštaj, sjajan sajt i super informacija drage koleginice pa eto tri dobra razloga da ceo sajt TOP STUDIOS-a "ugradimo" u naš forum.


napisano: 2019-02-05 21:34:14

11119
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Sarti - KUĆA ARISTOTELIS - Post broj: # 5
idi na dno idi na vrh
autor
�leBP
grupa:
broj postova: 2
reputacija:

Poštovani SND,

Ima li ispred vile Aristotelis ležaljki i suncobrana za iznajmljivanje?

Kako da najlakše  pronađem ovu vilu pri dolasku?




Komentari:

sitonija
Ispred ARISTOTELISA imate ležaljeke i suncobrane i njihovo korišćenje je besplatno. Kuća se izuzetno lako pronalazi, kada uđete u Sarti kraj hotela SARTI INN skrenite desno u ulicu koja vas vodi do parkinga koji razdvaja STARI i NOVI SARTI. Nastavite dakje ka Novom Sartiju i skrenite u drugu ulicu posle parkinga levo. Idite pravo do mora i ugledaćete dve kuće ARISTOTELIS na samoj plaži. Još bolja opcija je da se javite na parkingu u prostoriji agencije SITHON TRAVEL/ASTRA TRAVEL i neko će vas odvesti do vašeg smeštaja. Pozdrav iz Sartija!
napisano: 2019-02-05 21:34:14

11084
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Sarti - KUĆA ARISTOTELIS - Post broj: # 6
idi na dno idi na vrh
autor
�leBP
grupa:
broj postova: 2
reputacija:

Vratili se iz Aristotelisa prošle nedelje.

Položaj vile extra, pogled na Atos sa terase. Soba odlična, sve super.

Sarti kao grad odličan za šetnju, plaža super samo veliki talasi nekoliko dana, pa deca nisu mogla u vodu.

Astrino osoblje odlično, ozbiljno, prijatno i profesionalno.

Pozdrav

 

 

 





11148
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Sarti - KUĆA ARISTOTELIS - Post broj: # 7
idi na dno idi na vrh
autor
mama07
grupa: user
broj postova: 1
reputacija: 1

Ćao, da se javim,ako nekog nešto zanima, jer i nas je svešta interesovalo. Pa; mesto je odlično, za šetnju, dobar provod. plaža je suppeer, ko nevoli sitan pesak može se prošetati malo do kamene plaže... što se tiče osoblja videli ih jesamo al niko nije došao ni u dolasku ni u odlasku. jednom sam jednog ;sedećeg; pitala za jednu uvalicu nije znao ni kako se zove :) . Domaći ljudi su divni, tolerantni,  trude se i za najmanju sitnicu da izađu u susret.                                          Valova ima svaki dan, od 12h do 5 popodne. Ja imam i veliko dete 16g, i malo 5g, i svima smo ugodili. Uglavnom svi smo zadovoljni.    Kuća Aristotelis je odlična, odlična zvučna izolacija.( i mreže protiv komaraca,) nije na odmet da se ponese raid:).
I ako planirate kuhati neku manju šerpu, ima al su velllike.:).
    Puno lepih pozdrava i do sledeće godine.




11019
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Sarti - KUĆA ARISTOTELIS - Post broj: # 8
idi na dno idi na vrh
autor
Alexa
grupa: user
broj postova: 1
reputacija: 1

Da li neko ima direktan kontak sa vlasnikom vile Aristotelis?


Komentari:

sitonija
Ova kuća zakupljena je na duži rok od strane agencije ASTRA/SITHON TRAVEL i to 9 od 10 apartmana. Ovaj jedan koriste upravo vlasnici kuće kada dođu na odmor, inače Grci koji žive u Å vajcarskoj i tamo imaju privatnu kliniku.
napisano: 2019-02-05 21:34:14

11037
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Sarti - KUĆA ARISTOTELIS - Post broj: # 9
idi na dno idi na vrh
autor
pčelica
grupa: user
broj postova: 4
reputacija: 1

Pozdrav. Zanima me novi apartman u ovoj vili, tj duplex kakav je? I Ima li kakvih slika. To je nešto novo, od ove godine?


Komentari:

sitonijanadlanu
Apartman broj 6 u ponudi je od prošle godine, nalazi se na spratu leve kuće ARISTOTELIS kada se gleda ka moru i zauzima celu etažu. Satoji se od 3 spavaće sobe predviđene za smeštaj do 6 osoba. Ima veliku potpuno opremljenu kuhinju i dva kupatila, klimu 24 btu, blind vrata..




napisano: 2019-02-05 21:34:14

10982
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Sarti - KUĆA ARISTOTELIS - Post broj: # 10
idi na dno idi na vrh
autor
pčelica
grupa: user
broj postova: 4
reputacija: 1

Baš lepo izgleda. Hvala



11054
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Sarti - KUĆA ARISTOTELIS - Post broj: # 11
idi na dno idi na vrh
autor
boske87
grupa: user
broj postova: 1
reputacija: 1

Zanima me ova kuca. Da li ima razlike izmedju Aristotelis i Aristotelis New? 
I da li vredi dati malo vise novca za ovaj smestaj?



Komentari:

sitonija
Od sezone 2019. cela kuća je ARISTOTELIS NEW. Naime renovirane su sve četiri zgrade ov poznate kuće smeštene u prvom redu do mora u delu Novi Sarti. Sada je i povećan broj soba tako da ARISTOTELIS sada nudi 15 apartmanaza smeštaj 3-4 osoba i 4 studija predviđenih za smeštaj dve osobe. Velike terase, blizina plaže i cena klime uključena u julu i avgustu i dalje su najjači aduti ove kuće. Sve terase imaju ili direktni ili bočni pogled na more.
napisano: 2019-11-13 22:47:19

10598
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Sarti - KUĆA ARISTOTELIS - Post broj: # 12
idi na dno idi na vrh
tema: Smeštaji - Sarti - KUĆA ARISTOTELIS
Sitonija idi na index tema
strana 1 od 1

Broj korisnika foruma: članovi: 1456
administratori foruma: sitonijanadlanu thalassa


copyright by sitonijanadlanu/forum 2012-2024 / powered by sitonijanadlanu.com