Prijava!
Korisnički ID:
Sitonija
tema: Smeštaji - Nikiti - KUĆA ALEKSANDRA
strana 1 od 1
autor
drimm
grupa: user
broj postova: 1
reputacija: 1

Zanima me opis vile Aleksandra u Nikitiju,da li je tih 80m u opisu pravih 80m i kakav je taj deo plaže na koji se izlazi,pošto ste pisali da treba birati deo ka Kastriju a ja ne znam gde je Kastri u odnosu na ovaj smeštaj:)
Na jednom mestu sam pročitala da nije bilo tople vode i da je prljavo i skučeno (četvorokrevetni apartman)?!
Nadam se da će mi neko odgvovoriti,hvala unapred! :) Dragana,Beograd

Komentari:

sitonija
Do plaže ima 137 m, a do mora 155 m, a deo plaže jeste južni, onaj bliže Kastriju i fantastičnoj plaži Agios Ioannis. Topla voda je nešto što se podrazumeva, a ako je iz nekog razloga nema nadležni su dužni da taj problem reše. O strukturi apartmana raspitajte se pre uplate kako bi izbegli neprijatnosti ili neočekivane situacije. Te probleme lokalni predstavnik teško može da reši.
napisano: 2019-02-05 21:34:14

11324
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Nikiti - KUĆA ALEKSANDRA - Post broj: # 1
idi na dno idi na vrh
autor
jecalanasasha

Vec smo uplatili za Vilu Aleksandra, Nikiti, na slici deluje sasvim pristojno.. Interesuje me kakav je zaista smestaj ako je neko tamo bio, po forumima sam citala I za neke pljacke u toj vili.. da li su stvarno ceste.. Vec smo uplatili, a za pljacke smo tek kasnije citali.. Nadam se da ce mi neko odgovoriti..

Komentari:

sitonija
Kuća ALEXANDRA u Nikitiju pominjana je u kontekstu pljačke koja se tamo desila, ali to nije ništa što se ne može dogoditi bilo gde. Naravno nemio događaj koji niko ne očekuje pogotovo na odmoru, međutim jako je loše vreme u kojem živimo, a sam tim dolaze i još lošiji ljudi. Inače kompleks ALEXANDRA nalazi se na dobroj i mirnoj lokaciji u nivou vrlo lepog dela plaže u mestu. U sezoni 2012. oko ove kuće bilo je nekhih problema oko vlasničkih odnosa i to je bio razlog zbog kojeg je ASTRA TRAVEL odustala od ove kuće. Pretpostavljam da je taj problem prevaziđen s obzirom da je kuća i dalje u ponudi nekih agencija.
napisano: 2019-02-05 21:34:14

11076
Smeštaji - Nikiti - KUĆA ALEKSANDRA - Post broj: # 2
idi na dno idi na vrh
autor
malina

Postovani, razmišljam o rezervaciji vile Aleksadra u Nikitiju, Na nekim forumima videla sam par negativnih komentara, tipa loš smeštaj, prljavo, nema tople vode...Molim Vas, imate li neke pouzdane informacije o kvalitetu smeštaja. Reč je o ponudi Astra travel
Hvala!

10813
Smeštaji - Nikiti - KUĆA ALEKSANDRA - Post broj: # 3
idi na dno idi na vrh
autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527

KUĆA ALEXANDRA - NIKITI

Ova kuća je pregledana krajem marta i iako sobe nisu bile generalno spremane pred početak sezone na licu mesta konstatovano je korektno stanje kako objekta i dvorišta tako i unutrašnjosti soba. Za ovu kuću vezuju se neki nemili događaji ali rekao bih da se tu preteralo, naime krađe se dešavaju svuda, a slučaj u Aleksandri bio je sporadičan slučaj, a ne pravilo kako to neki prikazuju. 

Za sezonu 2017. agencija Astra travel zakupila je mezonete koje se nalaze na prvom spratu, a gornji nivo mezonete je u potkrovlju. Å to se tiče čistoće organizovano je čišćenje na pola smene pa bi i u tom smislu trebalo da bude bolje. U ovoj kući klima ide bez doplate, a gostima je na raspolaganju ni wi-fi. Smeštaj se izdaje po smenama od 12 noćenja u maju i junu, odnsono 10 noći u julu i avgustu. Smena koja počinje 28.avgusta je na 9 noći, dok su septembarske ponovo na 10 noći. Poslednja koja se završava 3.oktobra je na 11 noći.

Ono što se meni lično ne sviđa je prašnjav put koji vodi do kuće i prilično nezgodne stepenice koje vode na gornju etažu mezoneta. Sve ostalo je rekao bih uobičajeno za grčke standarde.

Evo i fotografija sa lica mesta:

alexandra nikiti

alexandra nikiti

alexandra nikiti

alexandra nikiti

alexandra nikiti

alexandra nikiti

alexandra nikiti

10859
Smeštaji - Nikiti - KUĆA ALEKSANDRA - Post broj: # 4
idi na dno idi na vrh