Prijava!
Korisnički ID:
Sitonija
tema: Smeštaji - Sarti - KUĆA LAURA
strana 1 od 1
autor
mmilica
grupa: user
broj postova: 6
reputacija: 1

Pozdrav. Da li neko zna nesto da mi kaze o novoj vili Lauri u Sartiju?

Komentari:

sitonija
Kuća LAURA je u izgradnji, a sudeći po onome što sam video krajem decembra na licu mesta biće ovo HIT kuća leta 2016. Za sada samo kompjuterske animacije, ali ono što je sigurno biće ovo lepa i moderna kuća sa bazenom u mirnoj ulici u središnjem delu Novog Sartija tačno preko puta kuće ILIAS. Slike sa lica mesta obećavam krajem aprila kada bi kuća trebala biti završena.

napisano: 2019-02-05 21:34:14

11172
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji - Sarti - KUĆA LAURA - Post broj: # 1
idi na dno idi na vrh
autor
Nevena90

Prvi put planiram da odem na Sarti i to bas u ovu kucu. Imam par pitanja. Kakve su cene hrane tamo u marketima i gde je najbolje kupovati? Kakvo je mesto i plaza gde se nalazi ova kuca? Naravno, tu je i bojazan da li ce kuca biti zavrsena. Treba da idem u Septembru preko Astre. Zanima me da li ce kuca zaista izgledati ovako.

Komentari:

sitonija
U Sartiju postoji jedan supermarket iz lanca MARINOPOULOS i 7-8 minimarketa. Cene nekih artikala su povoljnije u minimarketima, a neke cene su povoljnije u supermarketu. Osim prehrane u ponudi je i hemija, a sve prodavnice imaju i deo sa prodajom voća i povrća. U 10km udaljenoj Sykiji nalazi se supermarket CARREFOUR, a ovde je subotom i bazarni dan i zelena pijaca. Kuća LAURA nalazi se pred kraj Novog Sartija, bliže delu Sarti beach sa plićakom. U visini kuća LAURA, IORANNA, GRIGORIS, TALIZETI na plaži nalazi se beach bar MOHITO sa sadržajima, ležaljkama i suncobranima. Kuća će biti spremna za početak sezone, a prve fotografije ekskluzivno za neki dan.

marinopoulos-sarti

marinopoulos-sarti

marinopoulos-sarti

marinopoulos-sarti

marinopoulos-sarti

marinopoulos-sarti

marinopoulos-sarti

marinopoulos-sarti

marinopoulos-sarti

marinopoulos-sarti
sitonija
S obzirom da ste ASTRINI gosti svratite do agencije na velikom parkingu gde možete dobiti karticu kojom ostvarujete dodatnih 10% popusta na cene u MOJITO BEACH BAR-u.

mojito-beach-bar-sarti

mojito-beach-bar-sarti

mojito-beach-bar-sarti

mojito-beach-bar-sarti
napisano: 2019-02-05 21:34:13

11252
Smeštaji - Sarti - KUĆA LAURA - Post broj: # 2
idi na dno idi na vrh
autor
Nevena90

Hvala na odgovoru. Gde se nalazi taj parking u odnosu na kucu?

Komentari:

sitonija
Veliki parking je deo koji razdvaja Stari i Novi Sarti, tu je smeštena i agencija, a udaljenost od kuće LAURA je oko 450m.

mapa-novi-sarti

11413
Smeštaji - Sarti - KUĆA LAURA - Post broj: # 3
idi na dno idi na vrh
autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527

KUĆA LAURA - Sarti - 3.maj 2016

Evo kao što sam i obećao prve fotografije nove kuće LAURA u Novom Sartiju... radovi se polako privode završnoj fazi, uređuju se dvorište i bazen... iznutra ima još posla ali se već sada vide originalna dizajnerska rešenja... Prve goste ova kuća primiće 1. juna, a do tada sve će biti završeno.

laura novi sarti

kuća laura novi sarti

laura novi sarti

laura novi sarti

11230
Smeštaji - Sarti - KUĆA LAURA - Post broj: # 4
idi na dno idi na vrh
autor
Henna
broj postova: 2

I ja dolazim u Lauru. Bas me zanima kako ce da izgleda. Cim bude nekakvih novih info molim te da nam javis. Hvala puno i za dosadasnje fotografije.

11254
Smeštaji - Sarti - KUĆA LAURA - Post broj: # 5
idi na dno idi na vrh
autor
sitonija

LAURA - NOVI SARTI - 28.maj 2016.

Danas obišao gradilište i situacija je sledeća, objekat će malo kasniti, iz razgovora sa vlasnikom saznao sam da će kuća biti spremna negde oko 3 ili 4 juna. Dakle prva smena najveravatnije će biti smeštena u prošlogodišnju hit kući IORANNA, ali sve je još moguće. Kuća je zaista u završnoj fazi, montiraju se eleementi kuhinja, kreveti, rasveta, sistem klimatizacije i grejanja vode je HI-TECH i već je u funkciji, ostaje još rasveta i... ima još dosta sitnica. Bazen je završen, prekriven italijanskim mozaik pločicama i biće dubine 1,45m. Sutra se stavljaju ograde na dečiji bazen i finalizira uiređenej dvorišta. Trava je već ozelenila, a sređen je i parking prostor ispred kuće, postavljena svetleća reklama LAURA na ulaznoj kapiji... Nedostaju još staklene pregrade na terasama i u podu na galerijama..Kuća zaista izgleda lepo i moderno, blizu je završetak i verujem da će opravdano LAURA poneti epitet najlepše kuće u Sartiju, jer vlasnik kuće ništa ne prepušta slučaju, ugrađuje se samo vrhunska oprema i to najrenomiranijih proizvođača, a kao što se već zna kuća je arhitektnoski prelepo osmišljena. Ovih dana sledi novi izveštaj kada će nadam se već sve biti i završeno.

laura new sarti

laura new sarti

laura new sarti

laura new sarti

laura new sarti

11159
Smeštaji - Sarti - KUĆA LAURA - Post broj: # 6
idi na dno idi na vrh
autor
mmilica

Da li je vila laura zavrsena i da li je primila prve goste, znate li sta o tome?

Komentari:

sitonijanadlanu
Završena... postavljene zavese i spoljašnja rasveta...prvi gosti dolaze u četvrtak 9.juna 2016.

11214
Smeštaji - Sarti - KUĆA LAURA - Post broj: # 7
idi na dno idi na vrh
autor
Anica
broj postova: 1

Dobro vece,ovo je jako divno sto sam pronasla,Boze kako sam samo pametna :) Ja i suprug bi smo u Sartiju dosli u periodu od 2
9-avg do 4 sept...Dolazimo kolima,zanima nas smestaj za nas u nekoj vili ili sta vec ima povoljnije a da je "cisto" i internet da ima i parking gde bi smo auto mogli da ostavimo, i klima...Dorucak,rucak i vecera nas ne zanima jer ionako ima taverne i restorani....Ako imate neku preporuku bili bi jako lepo :) I da je sa pogledom na more da je i plazu tu....Hvala vam puno

11136
Smeštaji - Sarti - KUĆA LAURA - Post broj: # 8
idi na dno idi na vrh
autor
Nevena90

Kada mozemo da ocekujem slike?

11236
Smeštaji - Sarti - KUĆA LAURA - Post broj: # 9
idi na dno idi na vrh
autor
sitonija

KUĆA LAURA - NOVI SARTI - DAN D

Danas 8.juna 2016. ova dugo najavljivana kuća primila je prve goste... pre nekoliko minuta obišao sam je i sve je potpuno spremno za sutrašnju regularnu smenu gostiju. Kuća je prelepa kako spolja tako i iznutra i potpuno je opravdala očekivanja. Ugrađena je vrhunska oprema i na ničemu se nije štedelo, sve je daleko iznad standarda u Sartiju. Bazen je napunjen, voda prečišćena, filter i pumpa bešumni, klimatizacija parapetna sa invertorom, a sve u sobama moderno i sa puno detalja koji će učiniti da se gosti ovde osećaju prijatno. Evo i fotografija koje potvrđuju sve izrečeno... Srećan put svima koji kreću put Sartija i Laure i ne brinite ništa jer čeka vas smeštaj po meni najbolji u Sartiju u svakom pogledu.

laura new sarti 

laura novi sarti

laura kuća sarti

laura vila sarti

laura novi sarti

laura sarti

laura new sarti  

laura  sarti 

kuća laura sarti 

laura sarti  

Komentari:

Nevena90
Hvala. Da li u sobama ima frizider, sudovi i pribor za jelo? Ja idem u Septembru i jedva cekam.
napisano: 2016-06-08 12:32:18
sitonijanadlanu
Frižideri su u inox verziji marke MORRIS, a kuhinja naravno raspolaže kompletnim priborom i opremom... suđe, escajg, cediljka za tanjire i escajg, inox rešo, inox aspirator..

sitonija
I pribor u kuhinji u skladu sa opšim utiskom...

11324
Smeštaji - Sarti - KUĆA LAURA - Post broj: # 10
idi na dno idi na vrh
autor
Nevena90

Hvala na odgovoru😃

11248
Smeštaji - Sarti - KUĆA LAURA - Post broj: # 11
idi na dno idi na vrh
autor
Henna
broj postova: 2

A da li ce biti nekakav krov na kuci ili te drvene grede tako ostaju (posto gore pise da je zavrsena)? Meni deluje nekako nedovrseno. Mada mi se sve ostalo dopada.

Komentari:

sitonija
Pošto slika govori više od reči...

11152
Smeštaji - Sarti - KUĆA LAURA - Post broj: # 12
idi na dno idi na vrh
autor
mmilica

Puno hvala na detaljnom izvestaju. Vidimo se u Lauri uskoro...

11290
Smeštaji - Sarti - KUĆA LAURA - Post broj: # 13
idi na dno idi na vrh
autor
mmilica

Mada, kad je sve uradjeno tako kvalitetno, mogli su da stave šporet, a ne rešo... Ovako moram ići u restoran na klopu :-)

11116
Smeštaji - Sarti - KUĆA LAURA - Post broj: # 14
idi na dno idi na vrh
autor
Lana
broj postova: 1

Da li je organizovano ciscenje i na koliko dana, takodje me interesuje da li vila nudi gostima peskire i ako nudi na koliko je zamena istih? Na koliko dana se menja posteljina? Jos nesto, na kompjuterskim slikama je stajao rostilj ali ga sada ne vidim, pa me interesuje da li postoji rostilj u dvoristu? Hvala

Komentari:

sitonija
ÄŒišćenja u toku smene nema, peškiri i posteljina se menjaju na pola smene, a roštilja za sada nema u dvorištu.

11138
Smeštaji - Sarti - KUĆA LAURA - Post broj: # 15
idi na dno idi na vrh
autor
mmilica

Pozdrav ponovo. Posto nam se priblizio dolazak u Sarti, hocete biti ljubazni da nam kazete koje plaze obavezno treba obici? Neke smo vec obisli prethodnih godina, ali bismo bas voleli da nam vi skrenete paznju na za vas najlepse plaze.Hvala unapred

Komentari:

sitonija
Plaže u krugu 15km oko Sartija koje pružaju doživljaj Sitonije koji se pamte su: Platanitsi, Kavourotripes, Orange beach, Dukina plaža, Armenistis, sve severno od Sartija, odnosno Ark, Platania, Agridia, Tourkolimnionas, Klimataria, Kriaritsi, Tigania (Prassou), Kalamitsi, južno od Sartija.

A evo i mape gde se vidi redosled plaža južnog oboda zaliva Sykije:

Mapa redosleda plaža oko Klimatarije

napisano: 2019-02-05 21:34:13

10980
Smeštaji - Sarti - KUĆA LAURA - Post broj: # 16
idi na dno idi na vrh
autor
sitonija

KUĆA LAURA - SARTI - postavljen roštilj u dvorištu

Neko je pitao pa evo informacije, roštilj je postavljen i u funkciji, smešten je uz desnu ogradu dela sa travnatom površinom, a pre bazena. Sudeći po zatečenom stanju kada su nastale ove fotografije već je korišćen. Pozdrav iz Sartija!

laura new sarti 

laura novi sarti

laura kuća sarti

11234
Smeštaji - Sarti - KUĆA LAURA - Post broj: # 17
idi na dno idi na vrh
autor
Nevena90

Da li je koriscenje bazena besplatno ili se nesto doplacuje? 
Moze li neko da mi kaze kako se kreci cene lezljaki tj. pica ove godine?

Hvala, pozdrav!

Komentari:

sitonija
Ne naplaćuje se dodatno jedino što se malo insistira na više mira u vreme sijesze (14-18h) zbog okolnih kuća kao i gostiju u samoj Lauri koji žele da odmaraju. Cene u beach barovima su uglavnom ujednačene, evo današnjeg cenovnika iz beach bara SOLAIR kod velikog parkinga, na samom početku Novog Sartija.

solair beach bar new sarti 
Nevena90
Hvala :-)
napisano: 2016-08-09 17:17:30

11237
Smeštaji - Sarti - KUĆA LAURA - Post broj: # 18
idi na dno idi na vrh
autor
mmilica

Evo, vratih se iz Sartija, iz vile Laure, pa da prenesem svoje utiske. Prvo pohvala predstavnicima Astra travela i zahvalnost na svemu. Stvarno ste svi divni. Sve mi se svidelo u Sartiju, i prvo veče, šetnja sa predstavnicima, i talasi u Sartiju (vodite računa o deci, ne samo maloj, već i većoj, struja bude jaka, pa je teško vratiti se na obalu), i giros u Avri, i orada u Pirofani, samo mesto pogotovu. Najlepša plaža za mene je Klimatarija. Vila Laura je sjajna. Bazen je baš mali, za decu je odličan, jedina zamerka je što je postavljen tako da je veći deo dana u hladu. Vratiću se sigurno u Sarti. Pozdrav

Komentari:

sitonija
Drago mi je da ste poneli lepe utiske... Sve najbolje pa se vidimo dogodine! Zoranj
napisano: 2016-08-16 14:49:36

11162
Smeštaji - Sarti - KUĆA LAURA - Post broj: # 19
idi na dno idi na vrh
autor
Nevena90

Putujem sutra. Zanima ne koliko traje put do Sartija i kakav je preveznik Rasto tours?

Komentari:

sitonija
Bus koji polazi iz Beograda u 19h u Sarti obično stiže između 11-12h, naravno sve zavisi od zadržavanja na granicama. RASTO TOURS je zvanični prevoznik agencije ASTRA TRAVEL za Sitoniju.

11184
Smeštaji - Sarti - KUĆA LAURA - Post broj: # 20
idi na dno idi na vrh
tema: Smeštaji - Sarti - KUĆA LAURA
Sitonija idi na index tema
strana 1 od 1

Broj korisnika foruma: članovi: 1459
administratori foruma: sitonijanadlanu thalassa

copyright by sitonijanadlanu/forum 2012-2024 / powered by sitonijanadlanu.com