Sitonija
tema: Smeštaji -
Sarti
-
KUĆA OLGA
strana
1
od 1

autor
pekson
grupa: user
broj postova: 1
reputacija: 1

Interesuje me da li neko zna nesto o hotelu-vili Olga u Sartiju?Ona je u ponudi Astra Travel agencije?
Komentari:
sitonija
OLGA se nalazi u Starom Sartiju na blagom uzvišenju na samo 100m od strogog centra. Vlasnik kuće vodi računa o svemu i da sve funkcioniše u najboljem redu, ponekad i možda previše detaljno. Kuća ima wi-fi koji odlično radi i klime koje se doplaćuju. Uz to gazda kuće traži na uvid pasoš koji nakon evidencije vrati gostu. Sobe u suterenu imaju i sigurnosne rešetke. Dakle sve organizovano do najsitnijih detalja. Na krovu kuće nalazi se velika terasa za večernja druženja. Kuća sa preporukom!

napisano: 2019-02-05 21:34:14

napisano: 2019-02-05 21:34:14
pekson
Hvala puno na odgovoru i informaciji,bas me je zanimalo da cujem nesto o vili jer sam trazila na raznim forumima komentar za ovu vilu i nijedan nisam pronasla....Pozdrav
napisano: 2013-06-17 10:50:06
napisano: 2013-06-17 10:50:06
Post napisan: 2019-02-05 21:37:03
Smeštaji -
Sarti
-
KUĆA OLGA - Post broj: # 1
autor
milosbga
broj postova: 2

broj postova: 2

Ja sam trenutno u ovoj kuci, bas u jednoj od ovih soba u suterenu. Malo je klaustofobicno jer je plafon nizak, recimo da ima 2.05m, Kupatilo je premalo i za kineze, a da bi zatvorio vrata, moram da udjem u kadu, koja inace za prosecnog srbina od 100 kila izgleda kao lavor. Kako je studio ukopan u zemlju i skoro da ga ne ogreje sunce, u maju je jako hladno u sobi, plocice su bas hladne tako da nije za bosonogo setanje po sobi. Takodje, terasa je na samoj ulici pa je bucno kad prodju kola i podigne se prasina i svakog trenutka moram da razmisljam da li mi je nesti ostalo na stolu da neko u prolazu ne ukrade.
Obavezno izbegavati suteren, samo prvi ili drugi sprat. Inace cisto je i uredno i pristojno sredjeno ako ne uzimamo u obzir malena kupatila
Smeštaji -
Sarti
-
KUĆA OLGA - Post broj: # 2
autor
Jaca

Bili smo od 20.-30. maja u ovoj kući u niskom prizemlju koje gleda ka ulici. Prvih nekoliko dana, dočekala nas je kiša i vetar, bilo je prilično hladno i sve vreme je kroz otvor od aspiratora fijukao vetar. Kako je vreme postalo sunčano i toplo, studio ima popodnevno sunce, polako smo se zagrevali i mogli smo sedeti na terasi, a i unutra, u kratkim rukavima i bosonogi. Problem malog kupatila i ulaska u njega postoji, kao i voda koja se nakon tuširanja nalazi svuda po pločicama jer odvod ne funkcioniše najbolje. Dobro je što kupatilo ima prozor i prirodnu ventilaciju. Internet u kući postoji, ali je signal lošijeg kvaliteta. Posudje je kompletno, frižider hladi kao lud, šporet s dve ringle koje dobro rade. Komarnik na vratima, rešetke kao dodatno obezbedjenje, ključeva puno, i kad krenete da otključavate kao da otključavate zatvor. Ali, nakon 1-2 dana i na to se naviknete. Gazda je uglavnom prisutan, čisti i održava stepenište i okolinu kuće tako da je higijena dobra. Kuća je na uzvišici iznad trga, do mora i prve plaže ima oko 300 m. Blizina centra, brojnih marketa, restorana i plaže je velika prednost ovog smeštaja u starom delu Sartija.
Smeštaji -
Sarti
-
KUĆA OLGA - Post broj: # 3
autor
sitonija
grupa: admin
broj postova: 527

grupa: admin
broj postova: 527

KUĆA OLGA - SARTI
Za sezonu 2017. potpuno su renovirana i opremljena novim nameštajem studia na spratu ovog apart hotela. Sve je vrlo modernog izgleda, ugrađeni su i LCD televizori kao i nove kuhinje. U pitanju su studija predviđena za smeštaj dve osobe, a treća osoba može se smestiti uz doplatu od 5e po danu. Cene zakupa studija su od 30-55e u zavisnosti od termina. Sve sobe pokrivene su wi-fi signalom.

Za sezonu 2017. potpuno su renovirana i opremljena novim nameštajem studia na spratu ovog apart hotela. Sve je vrlo modernog izgleda, ugrađeni su i LCD televizori kao i nove kuhinje. U pitanju su studija predviđena za smeštaj dve osobe, a treća osoba može se smestiti uz doplatu od 5e po danu. Cene zakupa studija su od 30-55e u zavisnosti od termina. Sve sobe pokrivene su wi-fi signalom.

Smeštaji -
Sarti
-
KUĆA OLGA - Post broj: # 4
Broj korisnika foruma: članovi: 1459
administratori foruma:
sitonijanadlanu
thalassa
copyright by
sitonijanadlanu/forum 2012-2024 / powered by
sitonijanadlanu.com